SportGames | FitGames: Gameplaten en Gametoestellen verkoop en verhuur!
FitGames is een sport- en dansgame gebaseerd op de Dance Dance Revolution (DDR) dansplaat en danspijlen! FitGames verzorgd de verkoop en verhuur van deze gameplaten.
Dance Dance Revolution, DDR, Sportgames, Gamen, Sporten, Dansen, Dancegames, Dansgames, Dansplaat, Dansplaten, Dansmat, Fitgames, Danspijlen, Pijlen, Pijlenspel, Vreugd Software, idance, positive gaming, game2move, multi player, multiplayer,exergame,systems, schools,fitness,medical,fun events, sportscholen, verhuur
15402
home,page,page-id-15402,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

In de spotlight

life1

FitGames bij RTL4

Hilversum

FitGames is bij RTL4 te zien! Bij het populaire programma: Life & Cooking is een sportschooleigenaar te gast die samen met Carlo en Irene de gameplaten uittest. Lees meer..

Dutch Open

Mill

Tijdens de Dutch Open in Mill hebben deelnemers van jong tot oud fanatiek meegedaan met de FitGames gameplaten. Bekijk hier het filmpje en oordeel zelf. Lees meer..

street_07

De Haff

Breda

Meer dan 2000 streetdancers hebben kennisgemaakt met FitGames. Dit gebeurde tijdens
een landelijke Streetdance wedstrijd van de Haff. Lees meer..

Wat is FitGames?

FitGames is dé sport- en dansgame gebaseerd op het welbekende Dance Dance Revolution (DDR). Op een dansplaat kunnen spelers met behulp van pijlen tegen elkaar spelen. FitGames verhuurt en verkoopt deze dansplaten, waardoor mensen op een leuke manier gezond bezig kunnen zijn. Wilt u een gratis demonstratie? Neem dan contact met ons op.

Uitleg

Hoe werkt FitGames? Klik hier om meer te weten te komen over de werkwijze van de FitGames gameplaten.

Klik hier

Verhuur & Verkoop

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om meer te weten te komen over alle prijzen voor verhuur en verkoop.

Klik hier

Contact

Geïnteresseerd in onze gameplaten? Of gewoon een vraagje? Dat kan! Klik hier en neem direct contact met ons op.

Klik hier